Frederikke Heick leverer historiske events og arrangementer med lige dele kultur, kulinariske oplevelser, sanseindtryk og eftertænksomhed. Der lægges vægt på sanseoplevelsen, som krydres med den historiske og kulturelle fortælling bag maden, tilberedningen, anretningen, ernæringen.

Frederikke Heick laver event for dig og dine arbejdskolleger på en ny og anderledes måde, hvor du både bliver underholdt og klogere – på samme tid!
Eventuelt sammen med en række frivillige kommer hun ud til dig eller din virksomhed og tilbyder performativ og sanselig formidling af mad, mode og hverdagsliv i et historisk perspektiv.

Frederikke Heick har flere års erfaring med at arrangere underholdende og oplysende historiske arrangementer og foredrag til museer, foreninger, skoler og private selskaber.

Under de forskellige punkter kan du læse mere om Frederikkes modeshows, juleshows, foredrag og events til polterabends og institutioner, skoler, plejehjem, virksomheder med mere.

Tag et kig her på hjemmesiden og find inspiration blandt de historiske arrangementer. Eller kontakt Frederikke direkte og hør om mulighederne for at bestille et event skræddersyet til dig privat, dit selskab eller din virksomhed.

Skriv til Frederikke Heick: mail@frederikkeheick.dk

Tidligere arrangementer