Modeshows

Det historiske modeshow har været en publikumssucces på Nationalmuseet på Kvindernes Kampdag d. 8.marts 2014 og 2015. Det er en event, hvor tøj og kultur er baggrund for forståelse af tiden dengang, også den kulturelle og politiske, og samtidig trækker trådene op til vores egen tid.

Frederikke Heicks modeshow foregår med levende modeller og har begejstret publikum på blandt andet Nationalmuseet, Greve Museum, til Golden Days og til fejringen af 100-året for kvinders valgret.

  • Oplev et modeshow om årtiers kvindeliv fuld af perlekæder, klokkehatte og korsetter båret af de mange frivillige modeller.
  • Eller bestil et undertøjsshow med mamelukker, torpedo-bh’er og korsager. Frederikke Heick viser undertøjsmode fra 1880-1980 på frivillige modeller og fortæller imens om kvindens vilkår, hverdagsliv og kropsidealer gennem tiden.
  • For 100 år siden fik de danske kvinder skrevet deres stemmeret ind i Grundloven. Det var Frederikke Heick med til at markere sammen med flere hundrede kvinder, der alle bar klædedragter og kunstfærdige hatte syet i stil med deres medsøstres i år 1915.

Vil du også bestille et større eller mindre optog eller modeshow med historiske referencer, så kontakt Frederikke Heick og tag en uforpligtende snak om dine ønsker. Og hør om prisen.

mail@frederikkeheick.dk
Telefon: 2714 7323