Polterabend eller hygge med kollegerne

Trænger I til et sanseligt indslag med historiske referencer til jeres polterabend eller dag med kollegerne? Frederikke Heick tilbyder foredrag, workshops og events med mad eller historiske genstande – fra høns til honninghjerter efter jeres ønske.

Tag et kig på vores arrangementer eller kontakt Frederikke, hvis I har jeres egne idéer.

Vintage hårsalon
Vil I lære at sætte hår, som kvinderne før i tiden? Så få besøg af vintage-salonen, hvor I ser, hvordan man skaber frisurer som i 1930’erne, 1940’erne eller den periode, der interesserer jer.

Få sat frisurer som datidens filmstjerner med brug af curlere, øl, æggeblommer og gammeldags tørrehjelm. Skal make-uppen matche de gode gamle dage? Så viser Frederikke Heick hvordan, den skal lægges til hverdag eller fest.

Cocktailparty
Et cocktailparty er en herlig tvangfri og afslappet form for komsammen. En kombination af lidt mundgodt, cocktails på shakeren, musik på grammofonen og en afslappet stemning.

Med Frederikkes cocktailparty får I en alternativ fredagsbar eller lidt ekstra stemning til sommerfesten. Kom med til fest og hop i cocktailkjolerne, smag på cocktailpølser, pindemadder, rullesandwich med mere og skål i cocktails. Sku´det være Dubonnet, ”Rød Djævel” eller ”Pick me Up”?

Kager
Få en yderst velsmagende og sødmefuld historietime med Frederikkes foredrag om kager gennem tiderne. Der er naturligvis masser af smagsprøver undervejs. Læs mere under mad-events