Glemmer du – så husker vi 1950erne
Vi har samlet en buket af tøj, genstande og minder fra 1950ernes hverdag og fest til et fornøjeligt teaterstykke, hvor publikum får de gamle sager i hånden og smager på kaffe med Rich´s fra Madam Blå, dufter til den klassiske parfume 4711 og synger sig tilbage i tiden.

Vi kommer til Jer med fortællingen om dengang. Med autentiske genstande man må røre ved, kaffe og tøj, musik og sang, krydret med indslag om periodens kendte kunstnere. Oplev et sanseligt teaterstykke i øjenhøjde med Jeres beboere. Fyldt med minder og fortalt gennem tidens genstande og melodier, stivskørter og bobbet hår. Og Poul Reichhardt på rejsegrammofonen.
Vi byder på: 1950ernes mode og hår – Sangoptræden og fællessang –  Oplev og mærk ting fra tiden –  Smag på Rich’s fra Madam Blå –  Hverdag og kulturliv Rationeringstid og ny optimisme. Og publikum lever med, så taget rejser sig, fordi de genkender tiden og genopvækker egne gamle, skønne minder fra dengang.

Stykkets varighed: 1 time. Pris: 5.625 kr. incl. moms

Undervisning på gymnasier, højskoler m.m.
Frederikke Heick tilbyder undervisning på folkeskoler, gymnasier, højskoler og videregående uddannelser. F.eks. som en hel projektdag, hvor deltagerne sættes i gang med selv at undersøge vigtige aspekter i kulturen: hvad skal vi lære af dette, udtænke forløb: hvordan kan vi formidle dette og udføre: de skal selv formidle stoffet/emnet/konklusionerne af deres nyerhvervede viden. Undervejs skal de ha det både lærerigt og morsomt – og det har de også!

Bestil eksempelvis en projektdag med historisk modeshow, en projektdag om Danmark under Den store Krig eller WWII. Hvor deltagerne selv finder ud af, hvad der rørte sig gennem tiden i mode, kultur og politik. Hvor deltagerne selv planlægger forløbet og selv formidler. Det bliver en projektdag, “to remember.”

Kontakt Frederikke Heick med dit aktuelle emne og hør hvad prisen er.